Zobrazeno 1 - 10
of 1 509
pro vyhledávání: '"Dietary flavonoids"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 122, Iss , Pp 106510- (2024)
Dietary flavonoids are regarded as potent inhibitors of gut bacterial β-glucuronidase (β-GUS), although the precise structure-activity relationship between dietary flavonoids and β-GUS remains elusive. In this study, 24 dietary flavonoids of 6 com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c09be5ac38304103a50c784b8158a259
Autor:
Ali Raza Siddiqui, Mamona Mushtaq, Madiha Sardar, Lubna Atta, Mohammad Nur-e-Alam, Aftab Ahmad, Zaheer Ul-Haq
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 11 (2024)
Introduction: The Macrophage Migration Inhibitory Factor (MIF), a key pro-inflammatory mediator, is responsible for modulating immune responses. An array of inflammatory and autoimmune diseases has been linked to the dysregulated activity of MIF. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afe2dcc38b844569bf957cfb304e55f9
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100994- (2023)
Bioavailability plays a key role for flavonoids to exert their bioactivities. This study investigated the transmembrane transport behavior and structure–activity of dietary flavonoids. Results showed that the apparent permeability coefficients of s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c29f01d460c4f20a7e3020a5ee6cb00
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 3, Pp e13959- (2023)
G-quadruplex, a structurally unique structure in nucleic acids present all throughout the human genome, has sparked great attention in therapeutic investigations. Targeting G-quadruplex structure is a new strategy for the drug development. Flavonoids
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e736291f073489aac6a954ccd068fcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rafik Mounir, Walaa A. Alshareef, Eman A. El Gebaly, Alaadin E. El-Haddad, Abdallah M. Said Ahmed, Osama G. Mohamed, Eman T. Enan, Shaimaa Mosallam, Ashootosh Tripathi, Heba Mohammed Refat M. Selim, Sarah I. Bukhari, Rihaf Alfaraj, Ghada M. Ragab, Amira A. El-Gazar, Soad Z. El-Emam
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 16, Iss 10, p 1379 (2023)
Onion peels are often discarded, representing an unlimited amount of food by-products; however, they are a valuable source of bioactive phenolics. Thus, we utilized UPLC-MS/MS to analyze the metabolomic profiles of red (RO) and yellow (YO) onion peel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1315ac7ace52458c88ed32ecb654c2df
Autor:
Huaiyue Hu, Zhiqiang Hu, Yingying Zhang, Hongping Wan, Zhongqiong Yin, Lixia Li, Xiaoxia Liang, Xinghong Zhao, Lizi Yin, Gang Ye, Yuan-Feng Zou, Huaqiao Tang, Renyong Jia, Yaqin Chen, Hao Zhou, Xu Song
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Myricetin, a polyhydroxyflavone compound, is one of the main ingredients of various human foods and therefore also known as dietary flavonoids. Due to the continuous emergence of resistant strains of herpesviruses, novel control measures are required
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a470fc198574ef9a0f2951b7f808c76
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.