Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Dietary decision-making"'
Autor:
Belina Rodrigues, Carlos Portugal-Nunes, Ricardo Magalhães, Liane Schmidt, Pedro Silva Moreira, José Miguel Soares, Teresa Costa Castanho, Paulo Marques, Nuno Sousa, Nadine Correia Santos
Publikováno v:
Aging Brain, Vol 3, Iss , Pp 100064- (2023)
Dietary self-control is associated with inter-individual differences in neuroanatomy. Yet, whether such inter-individual differences are also associated with healthier dietary patterns is yet to be determined. In this cross-sectional study, a total o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b10825865124cec8998f1c2dffe9922
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 14, p 2916 (2022)
Modern people live in an environment with ubiquitous food cues, including food advertisements, videos, and smells. Do these food cues change people’s eating behavior? Since diet plays a crucial role in maintaining health, it has been researched for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab229ec5a3f9494888dcd4b4b6d16d38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients 14 (2022) 14
Nutrients; Volume 14; Issue 14; Pages: 2916
Nutrients, 14(14)
Nutrients; Volume 14; Issue 14; Pages: 2916
Nutrients, 14(14)
Modern people live in an environment with ubiquitous food cues, including food advertisements, videos, and smells. Do these food cues change people’s eating behavior? Since diet plays a crucial role in maintaining health, it has been researched for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
WIREs Cognitive Science
WIREs Cognitive Science, 2021, pp.e1562. ⟨10.1002/wcs.1562⟩
WIREs Cognitive Science, 2021, pp.e1562. ⟨10.1002/wcs.1562⟩
International audience; Everyday dietary decisions have important short-term and long-term consequences for health and well-being. How do we decide what to eat, and what physiological and neurobiological systems are involved in those decisions? Here,
Autor:
Carsten Murawski, Stefan Bode, Daniel H. Rosenblatt, Alyssa Ng, Patrick Summerell, Melanie Wakefield, Helen Dixon
Publikováno v:
NeuroImage : Clinical
NeuroImage: Clinical, Vol 18, Iss, Pp 702-712 (2018)
NeuroImage: Clinical, Vol 18, Iss, Pp 702-712 (2018)
Modern societies are replete with palatable food cues. A growing body of evidence suggests that food cue exposure activates conditioned appetitive physiological and psychological responses that may override current metabolic needs and existing eating
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.