Zobrazeno 1 - 10
of 356
pro vyhledávání: '"Dietary carnosine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Yi Yao1,2 (AUTHOR), Yaylayan, Varoujan1 (AUTHOR), Palin, Marie‐France3 (AUTHOR), Sullivan, Brian4 (AUTHOR), Fortin, Frederic5 (AUTHOR), Cliche, Simon2 (AUTHOR), Sabik, Hassan2 (AUTHOR), Gariépy, Claude2 (AUTHOR) claude.gariepy@canada.ca
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hipkiss, Alan R.1 alanandjill@lineone.net
Publikováno v:
Aging & Disease. Oct2015, Vol. 6 Issue 5, p300-303. 4p.
Autor:
Stefania Ippati, Francesca Gatti, Carla Vetrugno, Amilcare Barca, Tiziano Verri, Daniela Spagnolo
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 19, Iss 6, p 1713 (2018)
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences
In excitable tissues, the endogenous dipeptide carnosine (CAR, β-Ala-l-His) sustains homeostatic responses to various challenges. By eliciting hypoglycemic effects via actions on the autonomic nervous system and protection of pancreatic beta-cells,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7f6bdb1ab61fbd989558f2ce7c718795
http://www.mdpi.com/journal/ijms
http://www.mdpi.com/journal/ijms
Autor:
Hassan Sabik, Marie-France Palin, Brian Sullivan, Yi Yao Li, Varoujan A. Yaylayan, Simon Cliche, Claude Gariépy, Frédéric Fortin
Publikováno v:
Journal of food biochemistryREFERENCES. 45(2)
Muscle carnosine represents an important health advantage of meat. Ground pork samples with intrinsic or added carnosine; fat content; and cooked under low or high intensity as a 2 × 2 × 2 factorial were digested in-vitro. Changes in free carnosine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2001 131(2):287-290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.