Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Dietary attitudes"'
Publikováno v:
International Journal of Public Health, Vol 69 (2024)
ObjectivesThis study aimed to identify dietary knowledge, attitudes, and behaviors related to obesity and highly underweight among urban Chinese high school students.MethodsUsing the data of 403 high school students from a cross-sectional survey in 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0927edfa59e549b7822b2fd221d6a354
Autor:
Lorena García-Blanco, Víctor de la O Pascual, Arantxa Berasaluce, Laura Moreno-Galarraga, Miguel Ángel Martínez-González, Nerea Martín-Calvo
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 437-445 (2023)
Abstract Background: Ultra-processed food (UPF) consumption is increasing exponentially, becoming a matter of concern for Public Health, given its adverse health effects. Objective: To identify individual and faGmily factors predicting UPF consump
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/faf33664952f4167abedc1bd04eb7b4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
日本女子大学大学院紀要. 家政学研究科・人間生活学研究科 = Journal of the Graduate School. Human Sciences and Design, Human Life Science. 27:73-78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siebentritt, Hanna Maria, Kiesswetter, Eva, Hannink, Anne, Brandl, Beate, Skurk, Thomas, Wawro, Nina, Linseisen, Jakob, Hauner, Hans, Volkert, Dorothee
Publikováno v:
Ernährungs-Umschau 69, M190-M197 (2022)
Older people are considered to have a relatively high level of nutritional awareness. However, it is not yet known which importance they attach to individual aspects of a healthy diet. Using standardized questionnaires, 159 healthy seniors (78 ± 3 y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::647f933e788bbf3e006570d145c26cad
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=65688
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=65688
Autor:
García-Blanco, L. (Lorena), Berasaluce, A. (Arantxa), Romanos-Nanclares, A. (Andrea), Martinez-Gonzalez, M.A. (Miguel Ángel), Moreno-Galarraga, L. (Laura), Martin-Calvo, N. (Nerea)
Background: The association between parental perception of child's weight and their attitudes towards his/her dietary habits has not been reported yet. This study aimed to assess the association between parental underestimation of child's weight and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1111::8b36efdcb213b3731118c12b3c9538b5
https://hdl.handle.net/10171/65581
https://hdl.handle.net/10171/65581
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Reducing meat consumption in the USA: a nationally representative survey of attitudes and behaviours
Autor:
Julia A. Wolfson, Roni A. Neff, Anne Palmer, Danielle M. Edwards, Rebecca Ramsing, Allison Righter
Publikováno v:
Public Health Nutrition
ObjectiveExcess meat consumption, particularly of red and processed meats, is associated with nutritional and environmental health harms. While only a small portion of the population is vegetarian, surveys suggest many Americans may be reducing their
Autor:
Isuzu, Maezawa
Publikováno v:
鈴鹿大学短期大学部紀要. 37:105-113
中国青海省西寧市にある中等技術学校において食生活の実態を把握するため、身体状況、食物摂取頻度、食生活状況などの調査を行った。本報告では、食生活状況に関する質問紙調査か