Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"Dietary antigens"'
Publikováno v:
Frontiers in Cell and Developmental Biology, Vol 8 (2021)
Initially intended for nutrient uptake, phagocytosis represents a central mechanism of debris removal and host defense against invading pathogens through the entire animal kingdom. In vertebrates and also many invertebrates, macrophages (MFs) and MF-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed95125738804273b1e128bfc0e2faa9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Satoko Hara, Takaharu Sasaki, Naoko Satoh-Takayama, Takashi Kanaya, Tamotsu Kato, Yui Takikawa, Masumi Takahashi, Naoko Tachibana, Kwang Soon Kim, Charles D. Surh, Hiroshi Ohno
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 10 (2019)
The primary induction sites for intestinal IgA are the gut-associated lymphoid tissues (GALT), such as Peyer's patches (PPs) and isolated lymphoid follicles (ILFs). The commensal microbiota is known to contribute to IgA production in the gut; however
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/258956bb8ed74568a37195fdc875e977
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Wesley Burks, Onyinye I. Iweala
Publikováno v:
Nature Reviews Gastroenterology & Hepatology. 17:384-386
Details about IgE-producing B cells in the gut in the context of food allergy are scarce, despite the frequent exposure of the gut and its associated lymphoid tissues to dietary antigens. A new study finds that IgE-producing B cells are enriched in g
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Warren Strober
Publikováno v:
Nutrient Modulation of the Immune Response
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f65b97c5395e80612d846229df65f119
https://doi.org/10.1201/9781003066644-40
https://doi.org/10.1201/9781003066644-40
Autor:
Monica Ruiz-Garcia, Hervé Bernard, Sandrine Ah-Leung, Elizabeth Naomi Clare Mills, Paul Turner, Karine Adel-Patient
Publikováno v:
Clinical and Experimental Allergy
Clinical and Experimental Allergy, Wiley, 2020, 50 (9), pp.1093-1102. ⟨10.1111/cea.13706⟩
Clinical and Experimental Allergy, 2020, 50 (9), pp.1093-1102. ⟨10.1111/cea.13706⟩
Clinical and Experimental Allergy, Wiley, 2020, 50 (9), pp.1093-1102. ⟨10.1111/cea.13706⟩
Clinical and Experimental Allergy, 2020, 50 (9), pp.1093-1102. ⟨10.1111/cea.13706⟩
International audience; Background: Bioaccessibility of food allergens may be a key determinant of allergic reactions.Objective: To develop a protocol allowing the detection of the major peanut allergen, Ara h 6, in the bloodstream following ingestio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::276e259e461421fb3d1019ad88f72207
https://hal.inrae.fr/hal-03349239
https://hal.inrae.fr/hal-03349239
Publikováno v:
Mucosal immunology
Tolerance to innocuous antigens from the diet and the commensal microbiota is a fundamental process essential to health. Why tolerance is efficiently induced to substances arising from the hostile environment of the gut lumen is incompletely understo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.