Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Dietary Practices Methods Project"'
Autor:
Chloe E. Panizza, Yurii B. Shvetsov, Brook E. Harmon, Lynne R. Wilkens, Loic Le Marchand, Christopher Haiman, Jill Reedy, Carol J. Boushey
Publikováno v:
Nutrients, Vol 10, Iss 4, p 452 (2018)
The Healthy Eating Index-2015 (HEI-2015) was created to assess conformance of dietary intake with the Dietary Guidelines for Americans (DGA) 2015–2020. We assessed the association between the HEI-2015 and mortality from all-cause, cardiovascular di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c8f10d4926e4e70bc48e24d8d0253c0
Autor:
Yurii B. Shvetsov, Chloe E Panizza, Carol J. Boushey, Lynne R. Wilkens, Brook E. Harmon, Christopher A. Haiman, Loic Le Marchand, Jill Reedy
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 10, Iss 4, p 452 (2018)
Nutrients; Volume 10; Issue 4; Pages: 452
Nutrients, Vol 10, Iss 4, p 452 (2018)
Nutrients; Volume 10; Issue 4; Pages: 452
The Healthy Eating Index-2015 (HEI-2015) was created to assess conformance of dietary intake with the Dietary Guidelines for Americans (DGA) 2015–2020. We assessed the association between the HEI-2015 and mortality from all-cause, cardiovascular di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.