Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Diet prices"'
Publikováno v:
International Journal for Equity in Health, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Abstract Background Poor diet is the leading preventable risk factor contributing to the burden of disease globally and in Australia, and is inequitably distributed. As the price of healthy foods is a perceived barrier to improved diets, evidence on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/715ea7c9a31e412ea1c1959d693451cc
Autor:
Amanda J. Lee, Dori Patay, Lisa-Maree Herron, Ru Chyi Tan, Evelyn Nicoll, Bronwyn Fredericks, Meron Lewis
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 12, p 4386 (2021)
The COVID-19 pandemic has increased food insecurity worldwide, yet there has been limited assessment of shifts in the cost and affordability of healthy, equitable and sustainable diets. This study explores the impact of the COVID-19 pandemic and inco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e38705291dbe4fb6aacc785310813ed8
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 16, Iss 1, Pp 1-22 (2016)
Abstract Background Price and affordability of foods are important determinants of health. Targeted food pricing policies may help improve population diets. However, methods producing comparable data to inform relevant policy decisions are lacking in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d5e10f42d154a97a9667f83b9ff5190
Publikováno v:
International Journal for Equity in Health
International Journal for Equity in Health, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
International Journal for Equity in Health, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Background Poor diet is the leading preventable risk factor contributing to the burden of disease globally and in Australia, and is inequitably distributed. As the price of healthy foods is a perceived barrier to improved diets, evidence on the cost
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stefanie Vandevijvere, Boyd Swinburn, Tina Buch, Sally Mackay, Erina Korohina, Mafi Funaki-Tahifote, Rawinia Goodwin, Amanda Lee
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 15
Issue 6
Volume 15
Issue 6
The affordability of diets modelled on the current (less healthy) diet compared to a healthy diet based on Dietary Guidelines was calculated for population groups in New Zealand. Diets using common foods were developed for a household of four for the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Public Health
BMC Public Health, Vol 16, Iss 1, Pp 1-22 (2016)
BMC Public Health, Vol 16, Iss 1, Pp 1-22 (2016)
Background Price and affordability of foods are important determinants of health. Targeted food pricing policies may help improve population diets. However, methods producing comparable data to inform relevant policy decisions are lacking in Australi