Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Diehl, B.W.K."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2013 141(2):879-888
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hickey, C.D.1,2 Cian.Hickey@teagasc.ie, Diehl, B.W.K.3 Diehl@spectralservice.de, Nuzzo, M.4, Millqvist-Feurby, A.4 Anna.Feurby@ri.se, Wilkinson, M.G.2 Martin.Wilkinson@ul.ie, Sheehan, J.J.1 Diarmuid.Sheehan@teagasc.ie
Publikováno v:
Food Research International. Dec2017, Vol. 102, p748-758. 11p.
Autor:
Janosch, D., Dubbert, S., Eiteljörge, K., Diehl, B.W.K., Sonnenborn, U., Passchier, L.V., Wassenaar, T.M., von Bünau, R.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; January 2019, Vol. 10 Issue: 4 p449-462, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.