Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Didem Sutay"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2021 120
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery.
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 119:467-475
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES. 102(11)
Bulgur bran (BB) is a potential source for the production of value-added products such as fermentable sugars and xylooligosaccharides (XOs). In this study, alkali combined twin-screw extrusion pretreatment was performed and statistically optimized to
Lignocellulosic biomass is an important resource for biofuels, chemicals, and bioproducts; however, deconstructing its recalcitrant structure is a challenge. In this study, controlled instant pressure drop (DIC)-assisted alkaline pretreatment process
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7eb63fffaac8030b8c1de1dc120ba9d9
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/236422
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/236422
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Didem Sutay Kocabaş, Rebecca Grumet
Publikováno v:
GM Crops Food
PubMed ID:31382817 WOS:000560634900001 Bio-based industries rely extensively on the use of enzymatic biocatalysts. The global market for industrial enzymes, of which approximately half is used for food applications, is estimated at $5.5 billion. Most
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2017, Vol. 42 Issue 3, p329-338. 10p. 4 Charts, 1 Graph.