Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Dicko Amadou"'
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Vol 17, Iss 3, Pp 518-520 (2006)
A method of extraction of natural products has been developed. Compared with existing methods, the new technique is rapid, more efficient and consumes less solvent. Extraction of alkaloids from natural products such as Hyoscyamus muticus, Datura stra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c5bb6bc193043a88b975dfdf8a1e859
Autor:
Zida, Sylvie, Ouédraogo, Henri Gautier, Compaoré, Tegwinde Rebeca, Sagna, Tani, Soubeiga, Serge Théophile, Banhoro, Bienvenu Yalabola, Zouré, Abdou Azaque, Kambiré, Dinanibè, Dicko, Amadou, Wunder, Elsio A., Jr., Kouanda, Seni
Publikováno v:
In IJID Regions December 2023 9:125-130
Autor:
Tinto, Bachirou, Quellec, Jordan, Cêtre-Sossah, Catherine, Dicko, Amadou, Salinas, Sara, Simonin, Yannick
Publikováno v:
In One Health December 2023 17
Autor:
Dicko, Amadou, Konaté, Almamy, Azokou, Alain, Sylla, Youssouf, Tindano, Basile, Ahoua, Angora Rémi Constant, Koné, Mamidou Witabouna, Kaboré, Adama, Traoré, Amadou, Bayala, Balé, Tamboura, Hamidou Hamadou
Publikováno v:
In Veterinary Parasitology: Regional Studies and Reports September 2023 44
Autor:
Saadaoui, Nabil, Mathlouthi, Ahmed, Zaiter, Ali, El-Bok, Safia, Mokni, Moncef, Harbi, Mounira, Ghanem-Boughanmi, Néziha, Dicko, Amadou, Ben-Attia, Mossadok
Publikováno v:
In Heliyon May 2023 9(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Microchemical Journal September 2019 149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Microchemical Journal March 2018 137:168-173
Autor:
Becker, Loïc, Zaiter, Ali, Petit, Jeremy, Karam, Marie-Céleste, Sudol, Mélanie, Baudelaire, Elie, Scher, Joël, Dicko, Amadou
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2017 35:666-672