Zobrazeno 1 - 10
of 607
pro vyhledávání: '"Diaz-Romero C"'
Autor:
Benítez Brito N; Nutrition and Bromatology Area, Department of Chemical Engineering and Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of La Laguna, 38200 San Cristóbal de La Laguna, Spain.; Nutrition, Health and Food Research Group (NAYS), University of La Laguna, 38200 San Cristóbal de La Laguna, Spain., Moreno Redondo F; Nutrition and Bromatology Area, Department of Chemical Engineering and Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of La Laguna, 38200 San Cristóbal de La Laguna, Spain., Pinto Robayna B; Nutrition and Bromatology Area, Department of Chemical Engineering and Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of La Laguna, 38200 San Cristóbal de La Laguna, Spain., De Las Heras Roge J; Nutrition and Bromatology Area, Department of Chemical Engineering and Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of La Laguna, 38200 San Cristóbal de La Laguna, Spain., Ramallo Fariña Y; Canary Islands Health Research Institute Foundation (FIISC), 38004 Santa Cruz de Tenerife, Spain.; Network for Research on Chronicity, Primary Care, and Health Promotion (RICAPPS), 38004 Santa Cruz de Tenerife, Spain., Diaz Romero C; Nutrition and Bromatology Area, Department of Chemical Engineering and Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of La Laguna, 38200 San Cristóbal de La Laguna, Spain.; Nutrition, Health and Food Research Group (NAYS), University of La Laguna, 38200 San Cristóbal de La Laguna, Spain.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2024 May 17; Vol. 16 (10). Date of Electronic Publication: 2024 May 17.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2016 196:1224-1231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lopez-Basave HN, Morales-Vasquez F, Ruiz-Molina JM, Namendys-Silva SA, Vela-Sarmiento I, Ruan JM, Padilla Rosciano AE, Calderillo-Ruiz G, Diaz-Romero C, Herrera-Gomez A, Meneses-Garcia AA
Publikováno v:
Cancer Management and Research, Vol 2013, Iss default, Pp 31-36 (2013)
Horacio Noé López-Basave,1 Flavia Morales-Vásquez,2 Juan Manuel Ruiz-Molina,1 Silvio A Ñamendys-Silva,2 Itzel Vela-Sarmiento,1 Javier Melchor Ruan,1 Alejandro E Padilla Rosciano,1 German Calderillo-Ruiz,2 Consuelo Díaz-Romero,2 Angel Herrera-Gó
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bed937afeb9e430a8294a9949e908706
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 106(3):1046-1056
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(2):489-499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.