Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dias, Priscila Alves"'
Autor:
Dias, Priscila Alves
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPELUniversidade Federal de PelotasUFPEL.
Submitted by Ubirajara Cruz (ubirajara.cruz@gmail.com) on 2017-03-29T15:43:44Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e (MD5) Tese_Priscila_Dias.pdf: 621590 bytes, checksum: 4374c0a0e561b72bdead1ccfab73ac4
Externí odkaz:
http://repositorio.ufpel.edu.br:8080/handle/prefix/3282
Autor:
Dias, Priscila Alves
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPELUniversidade Federal de PelotasUFPEL.
Made available in DSpace on 2014-08-20T14:38:02Z (GMT). No. of bitstreams: 1 dissertacao_priscila_dias.pdf: 529318 bytes, checksum: bb4685c0a4cf7624d679bc61b71f17b8 (MD5) Previous issue date: 2011-02-24
Kefir is fermented milk, acid, slightly al
Kefir is fermented milk, acid, slightly al
Externí odkaz:
http://repositorio.ufpel.edu.br/handle/ri/2566
Autor:
Silva, Daiani Teixeira da, Tejada, Talita Schneid, Blum-Menezes, Dulcinea, Dias, Priscila Alves, Timm, Cláudio Dias
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 18 January 2016 217:189-194
Autor:
Dias, Priscila Alves
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Submitted by Ubirajara Cruz (ubirajara.cruz@gmail.com) on 2017-03-29T15:43:44Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e (MD5) Tese_Priscila_Dias.pdf: 621590 bytes, checksum: 4374c0a0e561b72bdead1ccfab73ac4
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c130c463a6e7eccd4d46c92d254ae663
http://repositorio.ufpel.edu.br:8080/handle/prefix/3282
http://repositorio.ufpel.edu.br:8080/handle/prefix/3282
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dias, Priscila Alves
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Made available in DSpace on 2014-08-20T14:38:02Z (GMT). No. of bitstreams: 1 dissertacao_priscila_dias.pdf: 529318 bytes, checksum: bb4685c0a4cf7624d679bc61b71f17b8 (MD5) Previous issue date: 2011-02-24 Kefir is fermented milk, acid, slightly alcohol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::cdbf6f0f7dd0e8f62448f442335a570c
http://repositorio.ufpel.edu.br/handle/ri/2566
http://repositorio.ufpel.edu.br/handle/ri/2566
Autor:
Hentges, Denise, Silva, Daiani Teixeira da, Dias, Priscila Alves, Conceição, Rita de Cássia dos Santos da, Zonta, Miriam Nunes, Timm, Cláudio Dias
Publikováno v:
In Food Control 2010 21(9):1291-1293
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.