Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"Diacylglycerol oil"'
Autor:
Dianlong Kang, Yucheng Yang, Yibo Zhang, Jianbin Zhang, Qianyi He, Zhihuo Luo, An Hong, Yong Wang, Xujing Liang, Jing Chen, Xiaojia Chen
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 121, Iss , Pp 106373- (2024)
The escalating prevalence of non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD), driven by inadequate dietary habits and metabolic imbalances, underscores the urgent need for effective dietary interventions. This study investigated the potential of 80 % peanu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4aa2e587567a426d94e284f0785bad52
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2894 (2024)
This study aimed to investigate the characteristics of different varieties of camellia oils and their diacylglycerol (DAG)-enriched derivatives in terms of triacylglycerol (TAG) species, bioactive components, volatile compounds, and antioxidant activ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c27384eb4a5d4698a5263c371747441c
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100770- (2024)
The objective of this work was to completely replace margarine with peanut diacylglycerol oil/ethyl cellulose-glycerol monostearate oleogel (DEC/GMS) oleogel, and evaluate its effect on starch digestibility of cakes. The in vitro digestibility analys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5dbe8ea0f4e4cc6811a022da5d85390
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 10, Pp 66-71 (2022)
近年来,我国人群代谢综合征的发病率较高,国内外研究发现甘油二酯油可降低受试者的体质量,抑制餐后血脂及血糖的升高,或可有助于防控代谢综合征。为阐明甘油二酯油与代谢综合征
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44d83d6f79484059876a4539a79df5ea
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 12, Pp 46-50,69 (2022)
为提高亚麻籽甘油二酯油的氧化稳定性,研究了抗坏血酸棕榈酸酯、迷迭香提取物和维生素E及其组合对亚麻籽甘油二酯油的抗氧化作用。以氧化诱导时间为响应值,在单因素实验基础上,通
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d52bdf9e16d94f86984d4fcda9624eff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 60-68 (2019)
The objective of this work was to examine the application of high purity diacylglycerol (DAG) oil in whipped cream as a partial substitute of hydrogenated palm kernel oil (HPKO). The DAG-enriched oil, with a purity of 94.50 wt%, was prepared via the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88a9a79bc8b748708ca73af81a771597