Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"Di Stasio M"'
Autor:
Jouault, B., Faini, G., Angelucci, A., Di Stasio, M., Santoro, G., Tagliacozzo, A., Laruelle, F., Werner, R., Forchel, A.
We report on non-linear magneto-tunneling experiments carried out in single GaAs vertical quantum dots. We show that conduction at low voltage bias can be a spectroscopic tool for both the ground state and first excited states of few electrons on the
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/9810094
Autor:
Di Stasio, M., Zotos, X.
We study the level statistics of a non-integrable one dimensional interacting fermionic system characterized by the GOE distribution. We calculate numerically on a finite size system the level spacing distribution $P(s)$ and the Dyson-Mehta $\Delta_3
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/9410060
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2013 116(3):689-694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Aquaculture 5 February 2008 274(2-4):339-346
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siano, F., Fasulo, G., Giaramita, L., Sorrentino, A., Boscaino, F., Sprovieri, M., Di Stasio, M., Coccioni, R., Volpe, M. G.
Publikováno v:
Italian journal of food sciences (Testo stamp.) 31 (2019): 669–684.
info:cnr-pdr/source/autori:Siano, F.; Fasulo, G.; Giaramita, L.; Sorrentino, A.; Boscaino, F.; Sprovieri, M.; Di Stasio, M.; Coccioni, R.; Volpe, M. G./titolo:CHEMICAL-NUTRITIONAL COMPOSITION, MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND VOLATILE COMPOUND CONTENT OF FOSSA CHEESE RIPENED IN DIFFERENT PITS/doi:/rivista:Italian journal of food sciences (Testo stamp.)/anno:2019/pagina_da:669/pagina_a:684/intervallo_pagine:669–684/volume:31
info:cnr-pdr/source/autori:Siano, F.; Fasulo, G.; Giaramita, L.; Sorrentino, A.; Boscaino, F.; Sprovieri, M.; Di Stasio, M.; Coccioni, R.; Volpe, M. G./titolo:CHEMICAL-NUTRITIONAL COMPOSITION, MICROBIOLOGICAL ANALYSIS AND VOLATILE COMPOUND CONTENT OF FOSSA CHEESE RIPENED IN DIFFERENT PITS/doi:/rivista:Italian journal of food sciences (Testo stamp.)/anno:2019/pagina_da:669/pagina_a:684/intervallo_pagine:669–684/volume:31
Fossa cheese samples were ripened for 90 days in two different pits and analysed to evaluate the influence of the environment on the chemical and nutritional characteristics. The significant changes were recorded only for certain parameters, particul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::db2ce51ba12ad245a1d519653ff38781
https://publications.cnr.it/doc/429850
https://publications.cnr.it/doc/429850