Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Di Sarli, Alejandro R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosales, Blanca M, Di Sarli, Alejandro R, de Rincón, Oladis, Rincón, Alvaro, Elsner, Cecilia I, Marchisio, Bettina
Publikováno v:
In Progress in Organic Coatings 2004 50(2):105-114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Materials Engineering & Performance; Mar2018, Vol. 27 Issue 3, p1194-1202, 9p
Publikováno v:
Información tecnológica, Volume: 21, Issue: 3, Pages: 149-162, Published: 2010
Las primeras etapas del deterioro de chapas comerciales de hojalata expuestas a distintas soluciones salinas fueron estudiadas mediante técnicas electroquímicas y de análisis de superficie complementadas por microscopia óptica y electrónica de b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::f6cc622dcaa315eee526dc555ff30bf1
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-07642010000300017&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-07642010000300017&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Materials Science Forum; September 2018, Vol. 930 Issue: 1 p422-427, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.