Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Di Santo, Ludmilla"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Submitted by Ludmilla Geraldo Di Santo (ludmilladisanto@gmail.com) on 2017-01-17T12:03:54Z No. of bitstreams: 1 Dissertação - Ludmilla G. Di Santo.pdf: 3078536 bytes, checksum: 616541b6ae12fdbebca39fc3495b629c (MD5)
Rejected by LUIZA DE MENEZE
Rejected by LUIZA DE MENEZE
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/149784
Autor:
Di Santo, Ludmilla Geraldo.
Orientador: Aulus Cavalieri Carciofi
Coorientador: Luciana Domingues de Oliveira
Banca: Luiz Francisco Sanfilippo
Banca: Thaila Cristina Putarov
Estudos sobre processamento de rações e sua influência no metabolismo são escasso
Coorientador: Luciana Domingues de Oliveira
Banca: Luiz Francisco Sanfilippo
Banca: Thaila Cristina Putarov
Estudos sobre processamento de rações e sua influência no metabolismo são escasso
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/149784
Autor:
de Souza, Laís Jaqueline, Tanaka, Yuki, Di Santo, Ludmilla Geraldo, Duarte, José Maurício Barbanti
Publikováno v:
In General and Comparative Endocrinology 1 June 2022 321-322
Autor:
Guterres-Pazin, Michelle Gil, Piedade, Maria Teresa Fernandez, Marmontel, Miriam, Rosas, Fernando César Weber, Di Santo, Ludmilla Geraldo, Pazin, Victor Fernando Volpato, Lopes, Aline
Publikováno v:
Hydrobiologia; Nov2024, Vol. 851 Issue 19, p4535-4550, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mendoza, Pierina, Cerdan, Isaura, Garcia, Beatriz, Furuta, Camila, Di Santo, Ludmilla, Sanfilippo, Luiz F., Bícego, Kênia C., Carciofi, Aulus C.
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part A September 2021 259
Autor:
Di Santo, Ludmilla G.1 (AUTHOR), Pacheco, Letícia G.1 (AUTHOR), Fernandes, Márcia H. M. R.1 (AUTHOR), Braos, Lucas B.1 (AUTHOR), Sanfilippo, Luiz F.2 (AUTHOR), Scarpim, Lucas B.1 (AUTHOR), Carciofi, Aulus C.1 (AUTHOR) aulus.carciofi@gmail.com
Publikováno v:
Archives of Animal Nutrition. Apr2022, Vol. 76 Issue 2, p159-173. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Ludmilla Geraldo Di Santo (ludmilladisanto@gmail.com) on 2021-07-13T12:45:07Z No. of bitstreams: 1 TESE Ludmilla Di Santo - energia jabutis (final).pdf: 3697018 bytes, checksum: 8377e689aa236b8cd20b5a587769f898 (MD5) Approved for entry i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e4e4676488b3ade568077ac7d77d6dbb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.