Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"Di Pizio, P."'
Autor:
Prashant Srivastava, Alexandra Steuer, Francesco Ferri, Alessandro Nicoli, Kristian Schultz, Saptarshi Bej, Antonella Di Pizio, Olaf Wolkenhauer
Publikováno v:
Journal of Cheminformatics, Vol 16, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Bitter taste is an unpleasant taste modality that affects food consumption. Bitter peptides are generated during enzymatic processes that produce functional, bioactive protein hydrolysates or during the aging process of fermented products su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d8f72eb76704202b7154395f18f2237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Communications Biology, Vol 6, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Beside the oral cavity, bitter taste receptors are expressed in several non-gustatory tissues. Whether extra-oral bitter taste receptors function as sensors for endogenous agonists is unknown. To address this question, we devised functional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bb80ee5cb89456aba7c07ef9c3724b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 14 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89cf7a89feda4b1daa48d2ee6f888fb9