Zobrazeno 1 - 10
of 346
pro vyhledávání: '"Di Monaco, R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 31:100777
This work was aimed to study the implication of different sensory methodologies (an analytical method by selected assessors, and two hedonic methods: Acceptability limit and Survival analysis), for determining the shelf-life of a pumpkin-orange cake.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Monaco, R., Cavella, S., Miele, N. A., Puleo, S., Braghieri, A., Napolitano, F., Riviezzi, A. M., Alessandra Bendini, ROSA PALAGANO, Tullia Gallina Toschi
Publikováno v:
Alma Mater Studiorum Università di Bologna-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::269de7527fac2cfaecb7b05bbd16a643
http://hdl.handle.net/11588/785123
http://hdl.handle.net/11588/785123
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2017 SpecialIssue, p126-131. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Prediction of secondary shelf-life of croissants: Survival analysis and cata questions methodologies
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The secondary shelf life of croissants made by frozen dough was estimated by using the survival analysis methodology. Check-all-that-apply (CATA) questions were also performed in order to evaluate sensory perception of the product by consumers. Two f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eb5a69937ae50126a54b0fe68182257d
http://hdl.handle.net/11588/725577
http://hdl.handle.net/11588/725577