Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Di Mauro, Guido"'
Publikováno v:
In Field Crops Research 15 March 2024 308
Exploring practical nutrition options for maximizing seed yield and protein concentration in soybean
Autor:
Di Mauro, Guido, Schwalbert, Raí, Prado, Santiago Alvarez, Saks, Matías G., Ramirez, Hugo, Costanzi, Jerónimo, Parra, Gonzalo
Publikováno v:
In European Journal of Agronomy May 2023 146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Mauro, Guido
Publikováno v:
RepHipUNR (UNR)
Universidad Nacional de Rosario
instacron:UNR
Universidad Nacional de Rosario
instacron:UNR
Argentina es uno de los principales productores mundiales de soja, cuyos rendimientos han tendido a desacelerarse en términos relativos en los últimos años, especialmente en el área Central de la región pampeana. Esta tendencia puede deberse a q
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5b38ab38c00e37dc2d4229bf6d9b2df7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.