Zobrazeno 1 - 10
of 303
pro vyhledávání: '"Di Matteo, Marisa"'
Autor:
Zaccardelli, Massimo, Roscigno, Graziana, Pane, Catello, Celano, Giuseppe, Di Matteo, Marisa, Mainente, Marika, Vuotto, Alessandra, Mencherini, Teresa, Esposito, Tiziana, Vitti, Antonella, De Falco, Enrica *
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products April 2021 162
Autor:
Adiletta, Giuseppina, Petriccione, Milena, Liguori, Loredana, Zampella, Luigi, Mastrobuoni, Francesco, Di Matteo, Marisa
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology September 2019 155:20-28
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2019 115:87-99
Publikováno v:
In Food Control September 2017 79:200-206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liguori, Loredana, De Francesco, Giovanni, Russo, Paola, Perretti, Giuseppe, Albanese, Donatella, Di Matteo, Marisa
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing April 2015 94:158-168
Autor:
Liguori Loredana, De Francesco Giovanni, Albanese Donatella, Mincione Antonio, Perretti Giuseppe, Di Matteo Marisa, Russo Paola
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2018 (2018)
The production of low alcohol beer (LAB) with a full and well-balanced flavour is still now a complex challenge because of the different flavour profile they have compared to regular beers. In this study, a brown ale beer was used to obtain a low alc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf78a58a43f6404b9a89eab1d09278e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2013 91(3):249-256