Zobrazeno 1 - 10
of 44 193
pro vyhledávání: '"Di Gioia A"'
Autor:
Pardolesi, Paolo
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2016 Sep 01. 139(9), 2787/2788-2793/2794.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44875841
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2020, Vol. 38 Issue 4, p215-222. 8p.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 38, Iss 4, Pp 215-222 (2020)
The evolution of volatile organic compounds during the production process of Mozzarella di Gioia del Colle (traditional type) was investigated in comparison with citric mozzarella (industrial type). The total volatile concentration in the traditional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/421635c7d5c24f17a4f447b50325d851
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2014 Dec 01. 137(12), 3513/3514-3517/3518.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44874593
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2012 Apr 01. 135(4), 1083/1084-1091/1092.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26637913
Autor:
Di Gioia, Irene1 irene.digioia@stud.uni-goettingen.de
Publikováno v:
Journal of Classics Teaching. Autumn2024, Vol. 25 Issue 50, p173-180. 8p.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1999 Sep 01. 122(9), 2551/2552-2551/2552.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23193623
Autor:
Ricci, Giancarlo
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2009 Sep 01. 132(9), 2351/2352-2361/2362.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23204687
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2009 Jun 01. 132(6), 1727/1728-1731/1732.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23206133