Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Di Crosta, V."'
Autor:
GRECO, LUIGI, AURICCHIO, SALVATORE, Musmarra, F., Franzese, C., Amato, L., Apicella, C., Bello, L., Bernardo, S., Carrozzo, R., Causa, P., Caruso, V., Correale, F., Di Concilio, R., Di Crosta, V., Izzo, A., Manetti, S., Mazzarella, G., Misuraca, A., Miranda, P., Mottola, L., Orso, G., Ruggiero, M., Scalone, M. G.
With increasing affluence, the traditional food choices of Mediterranean populations are changing. The changes appear to begin in early infancy, with increased consumption of processed foods. To determine current consumption patterns of the diets of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::915ffe21e271fe4f5cb3f6308411e210
http://hdl.handle.net/11588/640614
http://hdl.handle.net/11588/640614
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pediatric Research; September 1988, Vol. 24 Issue: 3 p412-412, 1p