Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Di Cesare, L. F."'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2010, Vol. 22 Issue 2, p186-191. 6p. 3 Charts.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2004, Vol. 16 Issue 2, p165-175. 11p. 2 Diagrams, 2 Charts, 4 Graphs.
Autor:
CAMPANELLI G., FERRARI V., BERTONE A., LETEO F., MANCINELLI G., LO SCALZO R., DI CESARE L. F., SGOLASTRA, FABIO, RAMILLI, FABIO, BURGIO, GIOVANNI
Nessun abstract
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::c4c87b5c5d0dc4513c63cc328a23e6bb
http://hdl.handle.net/11585/90983
http://hdl.handle.net/11585/90983
Autor:
Lo Scalzo, R., Iannoccari, T., Genna, A., Di Cesare, L. F., Viscardi, D., Ferrari, V., Campanelli, G.
Cauliflowers represented nearly 10% of the total vegetable production in EU and are rich sources of phytonutrients which positively affect human health. The aim of this work was to evaluate the effect over 6 years of organic (OR) and conventional (CO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::07f3c6e319594a82fcd9f7fde8b07c38
http://orgprints.org/11758/
http://orgprints.org/11758/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.