Zobrazeno 1 - 10
of 420
pro vyhledávání: '"Di Bitonto P"'
Autor:
Pierpaolo Di Bitonto, Michele Magarelli, Pierfrancesco Novielli, Donato Romano, Domenico Diacono, Lorenzo de Trizio, Angelo Mariano, Claudia Zoani, Riccardo Ferrero, Alessandra Manzin, Maria De Angelis, Roberto Bellotti, Sabina Tangaro
Publikováno v:
Exploration of Foods and Foodomics, Vol 2, Iss 6, Pp 810-829 (2024)
This article explores the significant impact that artificial intelligence (AI) could have on food safety and nutrition, with a specific focus on the use of machine learning and neural networks for disease risk prediction, diet personalization, and fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f3b7d9209374497b47089bad2e85447
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pierfrancesco Novielli, Michele Magarelli, Donato Romano, Lorenzo de Trizio, Pierpaolo Di Bitonto, Alfonso Monaco, Nicola Amoroso, Anna Maria Stellacci, Claudia Zoani, Roberto Bellotti, Sabina Tangaro
Publikováno v:
Machine Learning and Knowledge Extraction, Vol 6, Iss 3, Pp 1564-1578 (2024)
Climate change presents an unprecedented global challenge, demanding collective action to both mitigate its effects and adapt to its consequences. Soil health and function are profoundly impacted by climate change, particularly evident in the sensiti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd2bd05f3b36481fa2b2bfe5800dac3d
Autor:
Michele Magarelli, Pierfrancesco Novielli, Francesca De Filippis, Raffaele Magliulo, Pierpaolo Di Bitonto, Domenico Diacono, Roberto Bellotti, Sabina Tangaro
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Identifying the origin of a food product holds paramount importance in ensuring food safety, quality, and authenticity. Knowing where a food item comes from provides crucial information about its production methods, handling practices, and potential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e92e620569b4600a2add9ad815dea14
Autor:
Pierfrancesco Novielli, Donato Romano, Michele Magarelli, Pierpaolo Di Bitonto, Domenico Diacono, Annalisa Chiatante, Giuseppe Lopalco, Daniele Sabella, Vincenzo Venerito, Pasquale Filannino, Roberto Bellotti, Maria De Angelis, Florenzo Iannone, Sabina Tangaro
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
BackgroundColorectal cancer (CRC) is a type of tumor caused by the uncontrolled growth of cells in the mucosa lining the last part of the intestine. Emerging evidence underscores an association between CRC and gut microbiome dysbiosis. The high morta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc32df852fc0431f98925dbb15cc28b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 12, p 4974 (2024)
In this work, a detailed analysis of the lipid component in primary sludge and sewage scum up-taken from several wastewater treatment plants located in southern Italy was carried out. Lipids in the primary sludge accounted for 200–250 mg/g of the t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87ce1ca8e30b465390fd530177f93174
Publikováno v:
Journal of Cleaner Production 239 (2019) 118122
A new process for obtaining the ethyl esters of volatile fatty acids with ethanol by using aluminium chloride hexahydrate as a catalyst is proposed. Aluminium chloride not only exhibits good activity, composition equilibrium is achieved within 4 hour
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1909.06141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.