Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Diósi Gerda"'
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 18, Iss 4, Pp 151-153 (2014)
Bread is an important part of our daily diet; one of the most often consumed products of the food industry. It is important that we eat day by day not just means of subsistence, but it may also have health care functions too. It is essential not just
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6271f3167aee4c8a8fc89f10622cf46e
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 18, Iss 5, Pp 197-199 (2014)
Wheat is one of the most important bread crops in Hungary. The quality of wheat grain is defined by gluten content, thus maintaining its quality is necessary during storage. The changes in quality of the Hungarian winter wheat variety (GK Békés) we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8c0ad695b864cd088161e491b7c136f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agraria Debreceniensis; 2021, Issue 1, p161-166, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.