Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Diósi G."'
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 11, Iss 1, Pp 145-160 (2018)
Variants of kokoro snack samples were produced by fortification of maize flour-Fibersol 2-whey protein blends at 1% each with functional ingredients (ginger, fenugreek, turmeric, spirulina, red paprika) and a final blend containing all the functional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7bdea09ec484fd8b9a2f762c903122e
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 8, Iss 1, Pp 104-110 (2015)
Most objectively, the dough rheological methods can characterize the quality of winter wheat. The Farinograph test is the traditionally used one in Hungary, but the importance of other methods, such as Alveograph and Extensograph tests, are getting m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ed29b148e8a4ae6b0b5b252447f6f63
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 8, Iss 1, Pp 63-69 (2015)
The paper shows the results of some experimental researches on the rheological characteristics of the dough obtained from the flour of three winter wheat varieties. We used valorigraph test to determine the rheological properties of wheat flour dough
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b538660af6a04a8eb0867453e586f93b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Biodeterioration & Biodegradation 2003 51(2):151-156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.