Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dhumal, Chanda Vilas"'
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2019 21
Autor:
Agarwal, Saumya, Hoque, Monjurul, Mohapatra, Nupur, Syed, Irshaan, Dhumal, Chanda Vilas, Bose, Subhadeep, Biswas, Prasanta Kumar, Kar, Padmaja, Bishoyi, Nisarani, Sarkar, Preetam
Publikováno v:
In Biopolymer-Based Formulations 2020:425-444
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dey, Ayan, Dhumal, Chanda Vilas, Sengupta, Priyanka, Kumar, Arushi, Pramanik, Nilay Kanti, Alam, Tanweer
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Sep2021, Vol. 58 Issue 9, p3251-3269, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agarwal, Saumya, Ahmed, Jasim, Amulyasai, B., Anandharamakrishnan, C., Anis, Arfat, Arshad, Muhammad, Banerjee, Indranil, Bera, Manav Bandhu, Bhaskar, Rakesh, Bhattarai, Pravin, Bishoyi, Nisarani, Biswas, Prasanta Kumar, Bodade, Ragini G, Bodade, Anand G, Bose, Subhadeep, Çağlar, Muhammed Yusuf, Çavuş, Mustafa, Chen, Jianshe, Chopra, Harish Kumar, Chung, Donghwa, David, Geta, Deb, Raj, Demirci, Mehmet, Deng, Win-Ping, Dhumal, Chanda Vilas, Dubey, Navneet Kumar, Dubey, Rajni, Dutta, Sayantani, Foujdar, Rimpi, Ganguly, Advaita, George, Ann Mary, Gupta, Mukesh Kumar, Hameed, Sadaf, Hanh Nguyen, Thi Thanh, Hasnain, Md Saquib, Hoque, Monjurul, Ilomuanya, Margaret O., Jeslin, John, Jin, Juhui, Kar, Padmaja, Kim, Hyo Jin, Kim, Doman, Kumar, Sanjeev, Lee, Chi-Ching, Lee Turner, Timothy, Mahalakshmi, L., Maity, Tanushree, Maji, Samrendra, Majumder, Kaustav, Maria Leena, M., Mohapatra, Nupur, Moses, Jeyan A., Mukherjee, Soma, Nayak, Amit Kumar, Nayak, Suraj Kumar, Padhan, Bhagyashree, Pal, Dilipkumar, Pal, Kunal, Patel, Ashok R., Pradhan, Rehan Ali, Prajapati, Sushant, Qureshi, Dilshad, Rao, K.J., Ray, Sirsendu S., Reddy Peddireddy, Sai Preetham, Rodrigues, Fiona Concy, Sagiri, Sai S., Sapei, Lanny, Sarkar, Nandini, Sarkar, Preetam, Sarkar, Angana, Saxena, Alok, Septiana, Iis, Sharma, Kumakshi, Sharma, Loveleen, Singh, Abhinay Kumar, Singh, Vinay K., Suci Dharmayanti, Agustin Wulan, Suzuki, Yumewo, Syed, Irshaan, Tabuchi, Akira, Thakur, Goutam, Ullah, Aman, Upadhyay, Rituja, Verma, Madan L., Wang, Lei, Wankhade, Varsha, Yamada, Hiroyuki, Yamatoya, Kazuhiko, Zhang, Yue, Zubair, Muhammad
Publikováno v:
In Biopolymer-Based Formulations 2020:xxi-xxvii
Autor:
Shubham Subrot Panigrahi, Preetam Sarkar, Chanda Vilas Dhumal, S. Sivapratha, Ruplal Choudhary, Irshaan Syed
usc Creation of food-based nanomaterials for food processing and packaging applications is actually gaining in importance. Indeed, the design of a suitable food carrier system controls the encapsulation efficiency, the product stability and release o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::68fe3de8dd0c7c85a484f36b216d7571
https://hdl.handle.net/11541.2/138573
https://hdl.handle.net/11541.2/138573