Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Dharmesh SM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uppin V; Dept. of Biochemistry, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore 570020, Karnataka, India.; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad 201002, Uttar Pradesh, India., Dharmesh SM; Dept. of Biochemistry, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore 570020, Karnataka, India.; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad 201002, Uttar Pradesh, India., R S; Dept. of Plant Cell Biotechnology, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore 570020, Karnataka, India.; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad 201002, Uttar Pradesh, India.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2022 Jun 15; Vol. 70 (23), pp. 7058-7069. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 07.
Autor:
Anantharajappa K; 1Plant Cell Biotechnology Department, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, 570020 India., Dharmesh SM; 2Department of Biochemistry, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, 570020 India., Ravi S; 1Plant Cell Biotechnology Department, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, 570020 India.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2020 Feb; Vol. 57 (2), pp. 745-753. Date of Electronic Publication: 2019 Sep 19.