Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Dhansu P"'
Autor:
Aarju Sharma, Ashwani Kumar, Sulekha Chahal, Pooja Dhansu, Raj Kumar, Shruti Kaushik, Bindu Battan, Parvender Sheoran, Poonam Choudhary
Publikováno v:
Plant Stress, Vol 14, Iss , Pp 100679- (2024)
The aim of present study was to investigate the viability of cultivating white sandalwood (Santalum album L.) in sub-tropical India where farmers are primarily concerned with salinity stress and water deficit as well as different genes that regulate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4d6dd1f973f44e595b3a632fc71d7db
Autor:
Ashwani Kumar, Parvender Sheoran, Anita Mann, Devvart Yadav, Arvind Kumar, Sunita Devi, Naresh Kumar, Pooja Dhansu, Dinesh K. Sharma
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Pearl millet is a staple food for more than 90 million people residing in highly vulnerable hot arid and semi–arid regions of Africa and Asia. These regions are more prone to detrimental effects of soil salinity on crop performance in terms of redu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/158f58c70519429c8c16a40dca34df88
Autor:
Raja Arun Kumar, Srinivasavedantham Vasantha, Raju Gomathi, Govindakurup Hemaprabha, Srinivasan Alarmelu, Venkatarayappa Srinivasa, Krishnapriya Vengavasi, Muthalagu Alagupalamuthirsolai, Kuppusamy Hari, Chinappagounder Palaniswami, Krishnasamy Mohanraj, Chinnaswamy Appunu, Ponnaiyan Geetha, Arjun Shaligram Tayade, Shareef Anusha, Vazhakkannadi Vinu, Ramanathan Valarmathi, Pooja Dhansu, Mintu Ram Meena
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 8, p 1481 (2023)
Screening for elite sugarcane genotypes for canopy cover in a rapid and non-destructive way is important to accelerate varietal/clonal selection, and little information is available regarding canopy cover and leaf production, leaf area, biomass produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ec8858811c84c0b81babab86f464525
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 92, Iss 8 (2022)
A field experiment was conducted during spring season of 2014–15 and 2015–16 at CCS HAU, RRS, Karnal to evaluate the response of four sugarcane (Saccharum officinarum L.) varieties differing in their maturity i.e. CoS 767 (Mid late), CoH128 (Mid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32a94d675ae94ce6a03f88cf592bbc2b
Autor:
Pooja Dhansu, Bakshi Ram, Ashish Kumar Singh, Sudhir Kumar Tomar, Ramaiyan Karuppaiyan, Ravinder Kumar, Manohar Lal Chhabra, Ajay Singh, Arun Kumar Raja, Prashant Kaushik, Shashi Kant Pandey
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 311 (2023)
This investigation aimed to optimize the time, pH, pressure, and temperature of sugarcane juice pasteurization and to develop a “ready to serve” bottled sugarcane juice with a high preservation efficiency. Fresh sugarcane juice was extracted from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b326e18bfa5c459f98e4310527ce8a68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Preet, Kumar, Dhansu, Pooja, Sehrawat, Nirmala, Kumar, Ravinder, Appunu, C., Vengavasi, Krishnapriya, Arunkumar, Raja, Rana, Rohit, Kumar, Surender, Joon, Vikas
Publikováno v:
Plant Physiology Reports; June 2024, Vol. 29 Issue: 2 p356-366, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.