Zobrazeno 1 - 10
of 15 955
pro vyhledávání: '"Dhaka, University of"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bakshi, Progati1,2 (AUTHOR) progatibakshi1997@gmail.com, Bhowmik, Anindita3 (AUTHOR), Ahsan, Sunjukta3 (AUTHOR), Alim, Sharmin Rumi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p1995-2002. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Innovations and Sustainability, Vol 7, Iss 2, Pp 02-02 (2023)
Purpose. This research aimed to determine the factors influencing the food consumption habits and satisfaction level of residential students of Dhaka University, Bangladesh. Results. Six residential halls of Dhaka University were selected among th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9b472f6f4684c1a8c0c80aa5810e7b4
Autor:
Ahmad, Nasir
Publikováno v:
Proceedings of the Indian History Congress, 2018 Jan 01. 79, 695-703.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26906308
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khatun, Khadija, Shen, Chen, Tanimoto, Jun, Sciences, Interdisciplinary Graduate School of Engineering, University, Kyushu, Japan, Mathematics, Department of Applied, Dhaka, University of, Bangladesh, Sciences, Faculty of Engineering
Understanding how cooperation emerges in public goods games is crucial for addressing societal challenges. While optional participation can establish cooperation without identifying cooperators, it relies on specific assumptions -- that individuals a
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2412.01247
Autor:
Gupta, Shimul, Batjes, Karen
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2024 8 Supplement 2