Zobrazeno 1 - 10
of 5 302
pro vyhledávání: '"Dextrose-equivalent"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Do, Ha V.1 (AUTHOR), Nguyen, Sinh K.1 (AUTHOR), Dao, Duy N.1 (AUTHOR), Nguyen, Viet1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Dispersion Science & Technology. 2023, Vol. 44 Issue 11, p2129-2136. 8p. 1 Color Photograph, 3 Black and White Photographs, 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Vargas-Campos, Lilia, Figueroa-Cárdenas, Juan de Dios, Tochihuitl-Vázquez, David, Ramírez-Bon, Rafael, Yáñez-Limón, José Martín, Pérez-Robles, Juan Francisco
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2023 139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 29-36 (2023)
In the present study, pre-digested puffed rice flours with different dextrose equivalent (DE) values were prepared by using enzymatic pretreatment and extrusion, and their gelatinization characteristics, physicochemical and structural properties were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ee4a1f6a37943f784813cdfbc0454e1