Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Devarapalli, Kezia"'
Autor:
Ravichandra, K., Balaji, R., Devarapalli, Kezia, Cheemalamarri, Chandrasekhar, Poda, Sudhakar, Banoth, Linga, Pinnamaneni, Srinivasa Rao, Prakasham, R.S.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 November 2022 188 Part A
Autor:
Banoth, Linga, Devarapalli, Kezia, Paul, Indrani, Thete, Karuna Narayan, Pawar, Sandip V., Chand Banerjee, Uttam
Publikováno v:
In Journal of the Indian Chemical Society October 2021 98(10)
Autor:
Ravichandra, K., Balaji, R., Devarapalli, Kezia, Batchu, Uma Rajeswari, Thadikamala, Sathish, Banoth, Linga, Pinnamaneni, Srinivasa Rao, Prakasham, R. S.
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Aug2023, Vol. 13 Issue 12, p11131-11139, 9p
Autor:
Ravichandra, K., Balaji, R., Devarapalli, Kezia, Batchu, Uma Rajeswari, Thadikamala, Sathish, Banoth, Linga, Pinnamaneni, Srinivasa Rao, Prakasham, R. S.
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery; August 2023, Vol. 13 Issue: 12 p11131-11139, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kadimpati, Kishore Kumar, Thadikamala, Sathish, Devarapalli, Kezia, Banoth, Linga, Uppuluri, Kiran Babu
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Feb2023, Vol. 13 Issue 3, p1831-1841, 11p
Autor:
Kadimpati, Kishore Kumar, Thadikamala, Sathish, Devarapalli, Kezia, Banoth, Linga, Uppuluri, Kiran Babu
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery; February 2023, Vol. 13 Issue: 3 p1831-1841, 11p
Publikováno v:
Karbala International Journal of Modern Science. 4:50-60
l -Glutaminase ( l -glutamine amidohydrolase, EC 3.5.1.2) is a deamiding enzyme that has current focus on a therapeutic potentials and flavor enhancement agent in food industry. It was noticed that the amidase production was depended on the bacterial
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thadikamala, Sathish, Pendyala, Brahmaiah, Kancherla, Sathya, Pullasi, Bhojaraju, Nenavath Gopal, Naik, Devarapalli, Kezia, Reddy Shetty, Prakasam
Publikováno v:
Pakistan journal of pharmaceutical sciences. 22(1)
An accurate, simple, reproducible and sensitive RP-HPLC method for the determination of bharangin has been developed and validated. The separation of bharangin and 2-nitroaniline (internal standard) was achieved on Supelcosil LC-18 (3micro, 150 x 4.6