Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Detrend"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 16, Pp e36419- (2024)
Gene expression in the microarray is assimilated with redundant and high-dimensional information. Moreover, the information in the microarray genes mostly correlates with background noise. This paper uses dimensionality reduction and feature selectio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c02ffce27b844a79ba0bef787ae6806
Publikováno v:
Frontiers in Earth Science, Vol 12 (2024)
Drought, being one of the most devastating natural disasters, has a far-reaching impact. In the context of global warming, it becomes crucial to quantitatively and scientifically assess the effects of anthropogenic climate change on meteorological dr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ee79dc078bb425680610d54f7624da0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The calibration statistics for the NIRS prediction of the textural attribute (hardness) of the boiled yam. The development of NIRS prediction models for rapid evaluation of texture (a key quality trait) of boiled yam was reported in this document. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2886264bc1d083690448ff731e5c4296