Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Desseaux, Veronique"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tauzin, Alexandra S., Sulzenbacher, Gerlind, Lafond, Mickael, Desseaux, Véronique, Reca, Ida Barbara, Perrier, Josette, Bellincampi, Daniela, Fourquet, Patrick, Lévêque, Christian, Giardina, Thierry
Publikováno v:
In Biochimie June 2014 101:39-49
Publikováno v:
In Food Research International November 2012 49(1):226-232
Autor:
Berkane, Amine Adda, Nguyen, Hang Thi Thu, Tranchida, Fabrice, Waheed, Abdul A., Deyris, Valérie, Tchiakpe, Léopold, Fasano, Caroline, Nicoletti, Cendrine, Desseaux, Véronique, Ajandouz, El Hassan, Comeau, Danielle, Comeau, Louis, Hiol, Abel
Publikováno v:
In Biochemical and Biophysical Research Communications 2007 355(3):813-819
Autor:
Bellincampi, Daniela *, Camardella, Laura, Delcour, Jan A, Desseaux, Véronique, D'Ovidio, Renato, Durand, Anne, Elliot, Giles, Gebruers, Kurt, Giovane, Alfonso, Juge, Nathalie, Frisbaek Sǿrensen, Jens, Svensson, Birte, Vairo, Donatella
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics 2004 1696(2):265-274
Autor:
Santimone, Marius, Koukiekolo, Roger, Moreau, Yann, Le Berre, Véronique, Rougé, Pierre, Marchis-Mouren, Guy, Desseaux, Véronique *
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics 2004 1696(2):181-190
Autor:
Desseaux, Veronique, Stocker, Pierre, Brouant, Pierre, Ajandouz, El Hassan, Health, Nutrition
Publikováno v:
Journal of Food Science
Journal of Food Science, Wiley, 2018, 83 (11), pp.2858-2865. ⟨10.1111/1750-3841.14353⟩
Journal of Food Science, 2018, 83 (11), pp.2858-2865. ⟨10.1111/1750-3841.14353⟩
Journal of Food Science, Wiley, 2018, 83 (11), pp.2858-2865. ⟨10.1111/1750-3841.14353⟩
Journal of Food Science, 2018, 83 (11), pp.2858-2865. ⟨10.1111/1750-3841.14353⟩
International audience; Many studies have shown that flavan-3-ols inhibit mammalian alpha-amylases but the published IC 50 and K i values vary up to a thousand times. We therefore tested the effects of 6 pure flavan-3-ols-abundant in green tea-on the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7e6fca6fc946b8649c2422aa2ae74d91
https://hal-amu.archives-ouvertes.fr/hal-02877602
https://hal-amu.archives-ouvertes.fr/hal-02877602
Autor:
Moreau, Yann *, Desseaux, Véronique, Koukiekolo, Roger, Marchis-Mouren, Guy, Santimone, Marius
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part B 2001 128(3):543-552
Publikováno v:
Plant and Soil, 1975 Oct 01. 43(2), 235-257.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42946940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.