Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Desnilasari D"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 69, p 03008 (2023)
Snack bars can be made from plantain flour, processed with and without peeling combined with fermentation and nonfermentation process as one of sustainable food innovation. This studied aimed to utilize peeled and unpeeled Nangka plantain processed w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/795c69aaedbb421cbff84b2f5685ede4
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 69, p 03013 (2023)
Mocaf (modified cassava flour) is a locally sourced ingredient that can be an alternative in making complementary biscuits. However, the low protein content in mocaf, it is necessary to add ingredients that contain high protein, one of which is beans
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8588d13280c845399deb0ab137bc7b5d
Autor:
Sarifudin, A, Desnilasari, D, Kristanti, D, Setiaboma, W, Putri, D P, Surahman, D N, Putri, S K D F A, Santosa, T, Gandara, D, Mochamad, M
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 995, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 736, p1-10, 10p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2/5/2021, Vol. 672, p1-10, 10p
Autor:
Setiyawan Ridwan, Al-Amin Gerhan, Hidayat Dadang D., Rahayuningtyas Ari, Sagita Diang, Desnilasari Dewi, Ardiansyah Raden C.E., Ratnawati Lia, Furqon Maulana, Hoesen Yanyan Ahmad, Gandara Dadang, Darniadi Sandi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 99, p 02011 (2024)
Egg yolk powder is a versatile and widely used food ingredient. Double drum dryers have been widely used in the food industry for many years, but no report was found that utilize drum dryer to produce powdered eggs. This study aimed to investigate do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f226b6e3f3942eea12ae9be67c21e3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.