Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Desmasures Nathalie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Screpanti, Ludovico1 (AUTHOR), Desmasures, Nathalie1 (AUTHOR), Schlusselhuber, Margot1 (AUTHOR) margot.schlusselhuber@unicaen.fr
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition. Oct2024, p1-15. 15p. 3 Illustrations.
Autor:
Besnard, Alexandra, Desmasures, Nathalie, Voisin-Anastasie, Alexandre, Gréau, Lillian, Lelièvre, Virginie, Bré, Jean-Michel, Dalmasso, Marion, Schlusselhuber, Margot
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2021 116
Autor:
Ledormand, Pierre1 (AUTHOR), Desmasures, Nathalie1 (AUTHOR), Schlusselhuber, Margot1 (AUTHOR), Sesboüé, André2 (AUTHOR), Ledauphin, Jérôme1 (AUTHOR), Dalmasso, Marion1 (AUTHOR) marion.dalmasso@unicaen.fr
Publikováno v:
Viruses (1999-4915). Oct2022, Vol. 14 Issue 10, pN.PAG-N.PAG. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mallet, Adrien, Guéguen, Micheline, Kauffmann, François, Chesneau, Christophe, Sesboué, André, Desmasures, Nathalie
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2012 27(1-2):13-21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South Asian Journal of Experimental Biology. 9:193-206
El-klila, Jben, Rayeb and Lben are artisanal dairy products typical of the North African region. These products are considered a good source of nutrients and a vector par excellence of indigenous lactic acid bacteria with significant technological an