Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Deslous, Paul"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pascal, Stephanie, Bernard, Amelie, Deslous, Paul, Gronnier, Julien, Fournier-Goss, Ashley, Domergue, Frédéric, Rowland, Owen, JOUBES, Jérôme
Publikováno v:
Plant Physiology
Plant Physiology, American Society of Plant Biologists, 2019, ⟨10.1104/pp.18.01075⟩
Plant Physiology, American Society of Plant Biologists, 2019, ⟨10.1104/pp.18.01075⟩
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a320bae0092d8905818a3138c1de548a
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02368049
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02368049
Autor:
Deslous, Paul
L'acide ascorbique (AsA, vitamine C) est l'un des composés parmi les plus importants chez les eucaryotes. En raison de son potentiel antioxydant élevé, l'AsA représente un trait important de la qualité nutritionnelle des végétaux. Au-delà de
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018BORD0372
Autor:
Deslous, Paul
Publikováno v:
Agricultural sciences. Université de Bordeaux, 2018. English. ⟨NNT : 2018BORD0372⟩
Ascorbic acid (AsA, vitamin C) is one of the most important biochemical in living organisms. Due to its high antioxidant potential, AsA represents an important trait of nutritional quality in fruits and vegetables. In addition to its beneficial healt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::1ea988597a60fbbe7b1d10fefa145fc0
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03133991/file/DESLOUS_PAUL_2018.pdf
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03133991/file/DESLOUS_PAUL_2018.pdf
Autor:
Deslous, Paul
Publikováno v:
Agricultural sciences. Université de Bordeaux, 2018. English. ⟨NNT : 2018BORD0372⟩
Biologie végétale. Université de Bordeaux, 2018. Français
Biologie végétale. Université de Bordeaux, 2018. Français
Ascorbic acid (AsA, vitamin C) is one of the most important biochemical in living organisms. Due to its high antioxidant potential, AsA represents an important trait of nutritional quality in fruits and vegetables. In addition to its beneficial healt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5d145895317c6eeacc69ae867599a06f
http://hdl.handle.net/20.500.12278/110911
http://hdl.handle.net/20.500.12278/110911