Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Desilva, Kirthi"'
Extraction, purification and characterisation of dermatan sulphate from bovine collagen waste liquor
Autor:
Osborne, Simone A., Daniel, Robyn A., Chen, Wei, Stockwell, Peter, Tyrrell, Kerri, Desilva, Kirthi, Seymour, Robert B.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2016 99:244-251
Autor:
Maharjan, Pankaj, Woonton, Brad W., Bennett, Louise E., Smithers, Geoffrey W., DeSilva, Kirthi, Hearn, Milton T.W.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2008 9(2):232-242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Osborne, Simone A., Masci, Paul P., Du, Qianyun Sharon, Daniel, Robyn A., Desilva, Kirthi, Vitetta, Luis, Zhao, Kong-Nan, Seymour, Robert B.
Publikováno v:
Inflammopharmacology; Apr2021, Vol. 29 Issue 2, p525-535, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Filip Janakievski, Brad W. Woonton, Kirthi Desilva, Jennifer B Keogh, Peter M. Clifton, Cheryl Taylor
Publikováno v:
The British journal of nutrition. 104(2)
Glycomacropeptide (GMP) is the hydrophilic 64-amino acid C-terminal glycopeptide released into cheese whey when κ-casein is cleaved by chymosin. GMP exists as a mixture of different glycoforms due to the carbohydrates sialic acid (N-acetylneuraminic