Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Desalegn Abebe"'
Autor:
Desalegn Abebe Mekonen, Adane Abraham, Happiness Oselebe, Celestine Afiukwa, Tiegist Dejene Abebe, Aragaw Zemene, Aderajew Adgo Tesema
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
AbstractGrass pea (Lathyrus sativus L.) is a popular legume in Ethiopia that serves as a protein source to replace chickpeas and field peas. It is a great way to address nutrition and food security in the growing population. However, one of the major
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a405e8442744e39a128b64203d1f590
Autor:
Lara Tavoschi, Paolo Belardi, Sara Mazzilli, Fabio Manenti, Giampietro Pellizzer, Desalegn Abebe, Gaetano Azzimonti, John Bosco Nsubuga, Giovanni Dall'Oglio, Milena Vainieri
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 17, Iss 3, p e0266225 (2022)
IntroductionThe last two decades saw an extensive effort to design, develop and implement integrated and multidimensional healthcare evaluation systems in high-income countries. However, in low- and middle-income countries, few experiences of such sy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/042264f3a54949d5b771c40d8bdd249e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deresa, Desalegn Abebe1, Abdissa, Zelalem1, Gurmessa, Getahun Tadesse1, Bedane, Kibrom Gebreheiwot2, Frese, Marcel3, Sewald, Norbert3, Abdissa, Negera1,3 negeraabdisa@gmail.com
Publikováno v:
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia. 2022, Vol. 36 Issue 3, p667-674. 8p.
Publikováno v:
VEGETOS: An International Journal of Plant Research; Feb2024, Vol. 37 Issue 1, p239-249, 11p
Autor:
Mekonen, Desalegn Abebe, Abraham, Adane, Oselebe, Happiness, Afiukwa, Celestine, Abebe, Tiegist Dejene, Zemene, Aragaw, Tesema, Aderajew Adgo
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture; Jan-Dec2024, Vol. 10 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Desalegn, Abebe1 (AUTHOR), Kibr, Gesessew2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 11/16/2021, p1-14. 14p.
Autor:
Celestine Azubuike Afiukwa, Desalegn Abebe, Oluyinka Ilesanmi, Adane Abraham, Tiegist Dejene Abebe, H. O. Oselebe
Publikováno v:
Genetic Resources and Crop Evolution. 69:1247-1260
Grass pea ( Lathyrus sativus L.) is a legume crop known to be an excellent source of protein, tolerant to drought, waterlogging, and salinity. The crop is used as an alternative source of protein to reduce malnutrition for resource-poor people and fa
Publikováno v:
Vegetos.