Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Desai, Monil A."'
Autor:
Desai, Monil A., Jackson, Viodelda, Zhai, Wei, Suman, Surendranath P., Nair, Mahesh N., Beach, Carol M., Schilling, M. Wes
Publikováno v:
In Poultry Science 1 November 2016 95(11):2696-2706
Autor:
Desai, Monil A., Kurve, Vikram, Smith, Brian S., Campano, Stephen G., Soni, Kamlesh, Schilling, M. Wes
Publikováno v:
In Poultry Science 1 July 2014 93(7):1850-1854
Autor:
Desai, Monil A., Joseph, Poulson, Suman, Surendranath P., Silva, Juan L., Kim, Taejo, Schilling, M. Wes
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2014 57(1):141-148
Autor:
Soni, Kamlesh A., Desai, Monil, Oladunjoye, Ademola, Skrobot, Frederick, Nannapaneni, Ramakrishna
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 April 2012 155(1-2):82-88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Desai, Monil A., Soni, Kamlesh A., Nannapaneni, Ramakrishna, Schilling, M. Wes, Silva, Juan L.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; July 2012, Vol. 75 Issue: 7 p1332-1337, 6p
Autor:
Desai, Monil Ajitbhai
Publikováno v:
Theses and Dissertations.
This experiment was conducted to determine the differences in meat quality (cooking loss and shear force), descriptive sensory characteristics, consumer acceptance, and whole muscle proteomes between normal and Pale, Soft, and Exudative (PSE) broiler
Autor:
Desai, Monil Ajitbhai
Publikováno v:
Theses and Dissertations.
The present work examines the antimicrobial efficacy of the essential oils of thyme, oregano and carvacrol against L. monocytogenes biofilms produced on stainless steel coupons and for control of L. monocytogenes growth on raw catfish fillets stored