Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Derunets AS"'
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 4, Iss 4, Pp 239-245 (2022)
In laboratory practice, there are many protein quantification methods, and all of them have their own advantages and disadvantages. The most common and widely used method for the protein analysis in food products, including fish, is the Kjeldahl meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ff6997b15534e08989bbef897faa8e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrey Anosov, Oksana Koplak, Elena Smirnova, Elizaveta Borisova, Eugenia Korepanova, Alice Derunets
Publikováno v:
Membranes, Vol 12, Iss 11, p 1106 (2022)
We measured the conductance of bilayer lipid membranes of diphytanoylphosphatidylcholine induced by interaction with cubic magnetic nanoparticles (MNPs) of cobalt ferrite 12 and 27 nm in size and coated with a hydrophilic shell. The MNP coating is hu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b0119c858de4a598989c5c64ea99722
Autor:
L. Lazarieva, L. Akymenko, V. Postoienko, L. Koval's'ka, G. Postoienko, Zh. Shapoval, M. Derunets'
Publikováno v:
Visnyk agrarnoi nauky. 101:38-44
Autor:
A. A. Anosov, E. A. Korepanova, O. V. Koplak, V. A. Kazamanov, A. S. Derunets, R. B. Morgunov
Publikováno v:
Russian Journal of Electrochemistry. 58:321-328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The European Physical Journal E. 46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fisheries. 2021:89-97
Comparative studies of the content of total nitrogen of volatile bases (ALO) in fish raw materials, as an objective indicator of quality, were carried out by direct distillation of the sample and by distillation of acid extract. It was found that the