Zobrazeno 1 - 10
of 352
pro vyhledávání: '"Dequin, Sylvie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Metabolic Engineering July 2012 14(4):366-379
Autor:
Novo, Maite, Bigey, Frédéric, Beyne, Emmanuelle, Galeote, Virginie, Gavory, Frédérick, Mallet, Sandrine, Cambon, Brigitte, Legras, Jean-Luc, Wincker, Patrick, Casaregola, Serge, Dequin, Sylvie, Rine, Jasper
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2009 Sep . 106(38), 16333-16338.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40485067
Publikováno v:
In Metabolic Engineering 2011 13(3):263-271
Autor:
Dequin, Sylvie
Th.--Génétique--Nancy 1, 1986.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37597077b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eder, Matthias, Nidelet, Thibault, Sanchez, Isabelle, Camarasa, Carole, Legras, Jean-Luc, Dequin, Sylvie
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2020, 10 (1), pp.2162. ⟨10.1038/s41598-020-57857-3⟩
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2019
Scientific Reports, 2020, 10 (1), pp.2162. ⟨10.1038/s41598-020-57857-3⟩
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2020, 10 (1), pp.2162. ⟨10.1038/s41598-020-57857-3⟩
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2019
Scientific Reports, 2020, 10 (1), pp.2162. ⟨10.1038/s41598-020-57857-3⟩
En révision - Preprint; International audience; The yeast Saccharomyces cerevisiae is an attractive industrial microorganism for the production of foods and beverages as well as for various bulk and fine chemicals, such as biofuels or fragrances. Bu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::8ea749e6747b262332f2f9ebc765f7da
https://hal.inrae.fr/hal-02516760
https://hal.inrae.fr/hal-02516760
Publikováno v:
In Metabolic Engineering 2006 8(4):303-314