Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Depithing"'
Autor:
Clementine L. Chambon, Thandeka Y. Mkhize, Prashant Reddy, Agnieszka Brandt-Talbot, Nirmala Deenadayalu, Paul S. Fennell, Jason P. Hallett
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2018)
Abstract Background Sugarcane bagasse is an abundant and geographically widespread agro-industrial residue with high carbohydrate content, making it a strong candidate feedstock for the bio-based economy. This study examines the use of the low-cost p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/025453243f744968b3ff472c09ceed46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2018)
Background Sugarcane bagasse is an abundant and geographically widespread agro-industrial residue with high carbohydrate content, making it a strong candidate feedstock for the bio-based economy. This study examines the use of the low-cost protic ion
Autor:
J.A. Lois-Correa, Abelardo Flores-Vela, Denisse Paola Ortega-Grimaldo, Josue Benito Berman-Delgado
Publikováno v:
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Journal of Applied Research and Technology (México) Num.3 Vol.8
Scopus-Elsevier
IPN
Redalyc-IPN
Journal of Applied Research and Technology (México) Num.3 Vol.8
Scopus-Elsevier
An experimental evaluation was carried out on three bagasse storage piles with the following characteristics: wet baled raw bagasse, wet baled depithed bagasse and pre-dried baled depithed bagasse. In each of these formerly mentioned alternatives, th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7ef32c2397e037670cba675822cb59bc
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=47415823006
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=47415823006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.