Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Deodorisation"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2555 (2024)
Deodorisation remains a beneficial aspect of the processing of edible oils and fats and is required during the first refining and after transportation, storage, and/or further processing, such as interesterification. While there is awareness among th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ff3d6f111ae4fd4a71fc2d89fe32528
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frydryczak, Beata
Publikováno v:
Estetyka i Krytyka / The Polish Journal of Aesthetics. 45(2):87-102
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=555117
Publikováno v:
Media Peternakan, Vol 40, Iss 3, Pp 178-187 (2017)
In this study, the isolation of sulphur oxidising bacteria (SOB) from hot spring in Malaysia was carried out in an enrichment culture using sodium thiosulphate as a sole energy and CO2 as a sole carbon source. A total number of 80 SOB isolates were o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8e8ba76b40e4917ad4ebe3f1c3bd19a
Autor:
Abril Gisbert, Blanca
Tesis por compendio
[ES] El hígado de cerdo es un coproducto de origen animal que contiene una elevada cantidad de proteínas, así como otros compuestos de interés, entre los que destacan las enzimas como la ferroquelatasa (FeQ). La FeQ actú
[ES] El hígado de cerdo es un coproducto de origen animal que contiene una elevada cantidad de proteínas, así como otros compuestos de interés, entre los que destacan las enzimas como la ferroquelatasa (FeQ). La FeQ actú
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/192244
Autor:
Monika Wierzbińska
Publikováno v:
Journal of Ecological Engineering, Vol 22, Iss 3, Pp 58-66 (2021)
The article describes an experiment conducted in industrial (real) conditions in a municipal waste composting facility. Waste gases emitted from composting processes were passed through an experimental installation made in a semi-technical scale. The
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.