Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"Denoyelle, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lheureux, S.1 stephanie.lheureux@uhn.ca, Denoyelle, C., Ohashi, P.2, De Bono, J.3, Mottaghy, F. fmottaghy@ukaachen.de
Publikováno v:
European Journal of Nuclear Medicine & Molecular Imaging. Aug2017 Supplement 1, Vol. 44, p41-54. 14p. 2 Diagrams.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
64. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST)
64. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2018, Melbourne, Australia
64. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2018, Melbourne, Australia
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f6af8e221effcbdfe8a1d8ae8b9edede
https://hal.inrae.fr/hal-02734475/document
https://hal.inrae.fr/hal-02734475/document
Publikováno v:
64. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST). 2018; 64. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Melbourne, AUS, 2018-08-12-2018-08-17
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::60e4f30e45f887c0c2fa6a07d5486219
http://prodinra.inra.fr/record/456399
http://prodinra.inra.fr/record/456399