Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Denoya, Gabriela I."'
Autor:
Perez, María B., Da Peña Hamparsomian, María J., Gonzalez, Roxana E., Denoya, Gabriela I., Dominguez, Deolindo L.E., Barboza, Karina, Iorizzo, Massimo, Simon, Philipp W., Vaudagna, Sergio R., Cavagnaro, Pablo F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2022 387
Autor:
Lukić, Katarina, Brnčić, Mladen, Ćurko, Natka, Tomašević, Marina, Valinger, Davor, Denoya, Gabriela I., Barba, Francisco J., Ganić, Karin Kovačević
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry December 2019 59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barba-Orellana, Sonia, Barba, Francisco J., Quilez, Francisco, Cuesta, Lucía, Denoya, Gabriela I., Vieira, Patrícia, Pinto, Carlos A., Saraiva, Jorge A.
Publikováno v:
In Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability 2020:3-50
Autor:
Zhu, Zhenzhou, Gavahian, Mohsen, Barba, Francisco J., Roselló-Soto, Elena, Bursać Kovačević, Danijela, Putnik, Predrag, Denoya, Gabriela I.
Publikováno v:
In Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability 2020:249-266
Autor:
Lucini, Luigi, Marti-Quijal, Francisco J., Barba, Francisco J., Rocchetti, Gabriele, Quilez, Francisco, Cuesta, Lucía, Denoya, Gabriela I., Vieira, Patrícia, Pinto, Carlos A., Saraiva, Jorge A.
Publikováno v:
In Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability 2020:219-233
Autor:
Marszałek, Krystian, Barba-Orellana, Sonia, Barba, Francisco J., Denoya, Gabriela I., Świeca, Michał, Dżugan, Małgorzata, Zhu, Zhenzhou, Li, Shuyi
Publikováno v:
In Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability 2020:91-102
Publikováno v:
In Present and Future of High Pressure Processing 2020:273-293