Zobrazeno 1 - 10
of 5 728
pro vyhledávání: '"Denomination of origin"'
Autor:
Florentino-Campos, Ingrid Michelle1 michelleflorentinocampos@gmail.com, Thomé-Ortiz, Humberto2 hthomeo@uaemex.mx, González-Domínguez, Irais3 igonzalezdo@uaemex.mx
Publikováno v:
Estudios Sociales: Revista de Alimentación Contemporánea y Desarrollo Regional. jul-dic2024, Vol. 34 Issue 64, p1-26. 26p.
Autor:
Jacqueline Poot-Rodríguez, Karina1 pootkarina@gmail.com, Mercado-Salgado, Patricia1 pat_mersal@yahoo.com
Publikováno v:
Estudios Sociales: Revista de Alimentación Contemporánea y Desarrollo Regional. jul-dic2024, Vol. 34 Issue 64, p1-33. 33p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carla Sequeira
Publikováno v:
Athens Journal of Business & Economics, Vol 10, Iss 1, Pp 19-42 (2024)
In the Portuguese wine sector there was a strong adhesion of companies, producers and traders to the registration of trade marks since the modern commercial brands emerged after the creation of the legal framework for their protection, at the end of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b125899229547efa526e8e7d94bfc1c
Publikováno v:
Italian Journal of Agronomy, Vol 18, Iss 4 (2024)
Since the context on environmental issues is challenging, the Cognac protected denomination of origin (PDO) adopted life cycle assessment (LCA) to inform its environmental strategy, initially focusing on vineyard soil management. This study developed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/462e377694c3440dbe634723ab7931ba
Autor:
Espinoza-Angulo, Carolina, Warren-Vega, Walter M., Muñoz-Miranda, Mónica, Sánchez-Franco, Silvia G., Carrasco-Marín, Francisco, Miguel-Cruz, Floriberto, Zárate-Guzmán, Ana I., Romero-Cano, Luis A.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 1 November 2022 187 Part A