Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Denis, Laurence"'
Autor:
Poitou, Xavier, Redon, Pascaline, Pons, Alexandre, Bruez, Emilie, Delière, Laurent, Marchal, Axel, Cholet, Céline, Geny-Denis, Laurence, Darriet, Philippe
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2021 360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arrighi, Audrey, Marquette, Sarah, Peerboom, Claude, Denis, Laurence, Goole, Jonathan, Amighi, Karim
Publikováno v:
In International Journal of Pharmaceutics 20 July 2019 566:291-298
Autor:
Marquette, Sarah, Peerboom, Claude, Yates, Andrew, Denis, Laurence, Goole, Jonathan, Amighi, Karim
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics April 2014 86(3):393-403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Physiology, 2008 Feb 01. 146(2), 478-491.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40065856
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CHOLET, Celine, BRUEZ, Emilie, LECOMTE, Pascal, BARSACQ, Audrey, MARTIGNON, T., GIUDICI, M., SIMONIT, M., REY, Patrice, DUBOURDIEU, Denis, GENY-DENIS, Laurence
Publikováno v:
OENO One
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2021, 55 (1), pp.153-169. ⟨10.20870/oeno-one.2021.55.1.4478⟩
OENO One, Vol 55, Iss 1 (2021)
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2021, 55 (1), pp.153-169. ⟨10.20870/oeno-one.2021.55.1.4478⟩
OENO One, Vol 55, Iss 1 (2021)
International audience; The re-emergence of Grapevine Trunk Diseases (GTDs), mainly Esca, has been observed in most of the world’s vineyards during the last two decades. Development of necrosis in grapevine wood, especially white-rot, is typically
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::14732732cee3552458ce08b296d08bcf
http://hdl.handle.net/20.500.12278/128741
http://hdl.handle.net/20.500.12278/128741
Autor:
Denis, Laurence, Quinonez, Manuel
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme 2008 22(1):20-26