Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Deng, Kaibo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2023 51
Autor:
Huang, Yaping, Yang, Shujie, Huang, Zifeng, Yuan, Yujie, Miao, Song, Zhang, Yi, Zeng, Hongliang, Zheng, Baodong, Deng, Kaibo
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 January 2022 195:309-316
Autor:
Dai, Yaping, Deng, Kaibo
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 12, pp. 4383-4401.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2020-0651
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Su, Han, Chen, Jinghao, Miao, Song, Deng, Kaibo, Liu, Jiawen, Zeng, Shaoxiao, Zheng, Baodong, Lu, Xu
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology December 2019 134
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2019 54:162-171
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2018 101(3):1901-1914
Autor:
Han, Su, Su, Han, Tu, Jinjin, Zheng, Mingging, Deng, Kaibo, Miao, Song, Zeng, Shaoxiao, Zheng, Baodong, Lu, Xu
peer-reviewed The effects of fructooligosaccharides (FOS), galactooligosaccharides (GOS), and xylooligosaccharides (XOS) on gelatinization, retrogradation, thermal properties and particle size of wheat starch at different freezing temperatures were s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::97376ed625e551e1eed86fa25f094716
http://hdl.handle.net/11019/2202
http://hdl.handle.net/11019/2202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.