Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Denbow, Cynthia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaomu Zhang, Tubergen, Philip J., Agorsor, Israel D. K., Khadka, Pramod, Tembe, Connor, Denbow, Cynthia, Collakova, Eva, Pilot, Guillaume, Danna, Cristian H.
Publikováno v:
Plant Physiology; May2023, Vol. 192 Issue 1, p601-615, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Denbow, Cynthia J.
The rate limiting step in isoprenoid biosynthesis is catalyzed by 3-hydroxy-3-methylglutaryl CoA reductase (HMGR, EC 1.1.1.34). In plants, HMGR is encoded by small gene families whose members are differentially expressed. In tomato, hmg2 was previous
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/30472
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-3331171059721601/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-3331171059721601/
Autor:
Bacon, Karleigh, Boyer, Renee, Denbow, Cynthia, O'Keefe, Sean, Neilson, Andrew, Williams, Robert
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 5(3):730-738
Capsicum annuum fruits have been investigated for antimicrobial activity in a number of studies. Capsaicin or other cinnamic acid pathway intermediates are often suggested to be the antimicrobial component, however there are conflicting results. No r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3694::dc56c1b98aca3773d48423393654a969
https://repository.publisso.de/resource/frl:6413565
https://repository.publisso.de/resource/frl:6413565
Autor:
Bacon, Karleigh, Boyer, Renee R., Denbow, Cynthia J., O'Keefe, Sean F., Neilson, Andrew P., Williams, Robert C.
Chili peppers (Capsicum spp.) may possess antibacterial properties and have potential to be used in foods as antimicrobial. The complete chili pepper extract should be evaluated to determine which compounds are responsible for the antimicrobial activ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::6b02d313b5cea202a7346965853f40b4
https://hdl.handle.net/10919/76728
https://hdl.handle.net/10919/76728
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.